Seuraa Alertum Oy

Sydäniskurilla pelastetaan ihmishenkiä

Blogikirjoitus   •   Elo 06, 2019 10:00 EEST

Sydäniskuri, defibrillaattori, defi tai deffa. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Nimien monimuotoisuudesta ja markkinoilla olevien laitteiden kirjosta huolimatta sydäniskureiden käyttöperiaate on hyvin samanlainen. Laitteella pyritään poistamaan sydämen pysäyttänyt rytmihäiriö sähköiskulla. Sydänpysähdys on yllättävä tilanne, johon kuka tahansa voi osua ensimmäisenä paikalle. Tämän vuoksi sydäniskurin käyttöön kannattaa tutustua. Laitteita löytyy nykyään monista julkisista ja puolijulkisista tiloista. Kannattaa siis tarkistaa mistä lähin sydäniskuri löytyy esimerkiksi työpaikan lähistöltä.

Yhteisen turvallisuuden parantamiseksi osana juhlavuoden turvallisuustekojen sarjaa olemme kuvanneet ja julkaisseet sydäniskurin käyttöopasvideon. Videolla esiintyvä Heartsine -iskuri kuuluu Alertumin edustamiin helppokäyttöisiin ja 8 vuoden takuulla toimitettaviin iskureihin. Toimitamme iskurit kohteeseen ja suoritamme tarvittaessa myös henkilöstön perehdytyksen niiden käyttöön. Käyttöä opetellaan myös ensiapukoulutuksissamme, jotta toiminta hätätilanteessa on varmaa.

10 Turvallisuustekoa

Kymmenen turvallisuustekoa on Alertumin juhlavuoden kampanja, jolla juhlistamme yrityksen kymmenvuotista taivalta ja luomme entistäkin turvallisempaa yhteiskuntaa. Kuluvan vuoden aikana alertumilaiset tekevät kymmenen meidän kaikkien ihmisten yhteistä turvallisuutta lisäävää tekoa. Tätä turvallisuustekojen matkaa voi seurata eri kanavissa tunnisteilla #10Turvallisuustekoa ja #Alertum10.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.